Nye indlæg

KCL PRESSEMEDDELELSER

16.000 gæster til jubilæum i KCL

11-09-2017 10:24

Tirsdag 29. august 1967 kunne skibonitterne med stolthed åbne et af landets største friluftsbade – og her godt 50 år efter breder stoltheden sig igen på Skyttevej i Skive efter en vellykket jubilæumsuge i Kulturcenter Limfjord.

Op mod 16.000 gæster har besøgt centret i løbet af jubilæumsugen – det gælder alt fra de mange koncerter og shows, til Den Store Biografdag, aktiviteter i badeland, håndbold samt en masse andre aktiviteter i hele huset.

-Vi er yderst tilfredse med ugens forløb – og naturligvis besøgstallet. Det er gået over alt forventning, fortæller direktør Bent Mølgaard.

Særligt søndag 3. september, hvor biografbilletterne blev solgt til 50 kroner og tilmed med gratis popcorn til alle, var et tilløbsstykke. Her kunne over 2.000 gæster nyde godt af det store udbud af film, forklarer Bent Mølgaard.

Fredag aften var Skives egen Preben Kristensen på scenen i Koncertsalen sammen med Prinsens Musikkorps og Louise Fribo som ekstra solist. Fra scenen fortalte Preben Kristensen hvordan han selv var aktiv bruger af blandt andet friluftsbadet – og senere var på scenen med Linie 3 til indvielsen af Hal A i 1981.

Et andet af ugens højdepunkter var flytningen af skulpturen ”Livet i Frihed”, der holdt flyttedag fra pladsen ved Skive museum og til den nye faste plads foran hovedindgangen i KCL.

- Da vi fik tilbuddet om at få skulpturen flyttet til KCL, var vi ikke i tvivl. Skulpturen og dennes navn symboliserer nemlig en vigtig del af vores dna. I KCL er der nemlig liv og frihed. Frihed til at være sammen med dem, vi holder af - og liv omkring de mange aktiviteter, fortæller Bent Mølgaard.

-Så alt i alt er vi rigtig godt tilfredse med ugens forløb og naturligvis de mange aktiviteter, der har været, og vi håber og tror, at de mange besøgende har fået nogle gode og minderige oplevelser, slutter Bent Mølgaard.


Kategori: Kultur

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 

      Genveje

     
KulturCenter Limfjord | Skyttevej 12, 7800 Skive  | Tlf.: 70 70 14 64 | info@kclimfjord.dk