Nye indlæg

KCL PRESSEMEDDELELSER

Kræmmermarked med vokseværk

07-11-2016 10:12

Når dørene åbnes til KCL’s traditionsrige loppe og kræmmermarked lørdag 5. november klokken 10, er det også det hidtil største marked, siden traditionen blev genoptaget i 2012. Samtidig er der tale om sæsonens sidste Kræmmermarked, der samtidig markerer, at julen står for døren.

Sport & Eventcenter Jebjerg, der arrangerer markedet i samarbejde med KCL, fortæller, at det store udstillingsområde i KCL er proppet med flere end 170 stande, der står klar med fristelser af enhver art og tilbud, som kan få selv de mest garvede besøgende til at finde handelstalenterne og tegnebogen frem. Udover alskens pynt, dekorationer, lys m.v. til den kommende højtid tilbyder de mange stande alt fra porcelænsfigurer og sølvtøj til legetøj, nipsting, tekstilvarer, bøger, cd’er, film, teknik og samlerobjekter af stort set enhver karakter.

- Loppe- og kræmmermarkedet er en god fast tradition i KCL. Og det er en tradition, som vi værner meget om, og som heldigvis vokser sig større og større fra gang til gang. Flere og flere kræmmere kommer til, og det gør de, fordi markedet har et nået et højt kvalitativt niveau, som igen betyder mange besøgende fra et stort geografisk område, fortæller KCL’s direktør Bent Mølgaard.

Det store Kræmmermarked i KCL har åbent lørdag 5. november fra klokken 10 til 17 og søndag fra klokken 10 til 16. Er man interesseret i en standplads på kræmmermarkedet, så er der stadigvæk nogle få ledige stande, som kan bookes ved henvendelse til Lene Eriksen på telefon 52 39 22 32. 

                                 


Kategori: Kultur

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 

      Genveje

     
KulturCenter Limfjord | Skyttevej 12, 7800 Skive  | Tlf.: 70 70 14 64 | info@kclimfjord.dk