Nye indlæg

KCL PRESSEMEDDELELSER

KCL Motion i den gule førertrøje!

15-08-2016 08:44

KCL Motion har siden åbningen i 2003 rådet over én af Danmarks største biking-sale med ikke mindre end 65 cykler. Disse er udskiftet én gang siden åbningen, og nu er tiden så kommet igen. Før sommerferien indgik KCL en aftale om udskiftning af de mange cykler med en helt ny og avanceret bikingcykel.

-Vi har indkøbt 65 nye Tomahawk IC7 cykler, som er den mest avancerede indoor biking cykel på markedet, fortæller KCL direktør Bent Mølgaard. Vores biking lokale er samtidig blevet shinet op og renoveret, hvilket skete i sidste uge. De 65 spritnye cykler blev leveret og sat op i torsdags, og nu glæder vi os til at præsentere dem for vores mange brugere, lyder det fra en glad direktør. 

-Tomahawk IC7 cyklens banebrydende design og funktionalitet skyldes først og fremmest det innovative to-trins transmissionssystem, der er et ingeniør gennembrud, som giver cyklen næste generations udseende samtidig med, at den har markedets mest præcise direkte WattRate eller effektydelse, forklarer afdelingsleder Kim Kjer, KCL Motion. Cyklens ydelsesmålinger vises til brugeren via en træningscomputer, der sidder på hver enkelt cykel. Computeren viser brugerens effektivitet og puls samtidig til både brugeren og instruktøren i fem farvede zoner, forklarer Kim Kjer. 

Biking hører til en af de mest populære træningsformer i KCL Motion, og gennem hele sæsonen er der stor søgning til de mange hold, der således fra uge 33 kan glæde sig til at træne på de nye bikingcykler. Og med de nye træningscomputere, der viser træningsintensiteten i farver, er der ingen tvivl om, at man kommer i den gule førertrøje.


Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 

      Genveje

     
KulturCenter Limfjord | Skyttevej 12, 7800 Skive  | Tlf.: 70 70 14 64 | info@kclimfjord.dk