Nye indlæg

KCL PRESSEMEDDELELSER

Februar byder på stort kræmmermarked i KCL

26-01-2016 16:31

Der forventes 130 kræmmere til landsdelens største indendørs kræmmer- og loppemarked 

Februar byder traditionen tro på årets første kræmmermarked. Og i år er ingen undtagelse. I weekenden lørdag 6. og søndag 7. februar kan Sport & Event Center Jebjerg således åbne dørene i KCL til endnu et stort kræmmermarked, der er det ottende af slagsen siden starten i 2012.

-Normalt er det november måneds marked, der er det største, men også i år er antallet af kræmmere og stadeholdere her til februar markedet på samme niveau, som rekordmarkedet i november 2014, fortæller Jan D. Andersen, Sport & Event Center Jebjerg, der arrangerer markedet i samarbejde med KCL. Vi er naturligvis glade og samtidig stolte over den positive udvikling, disse kræmmermarkeder har været igennem, og vi håber naturligvis udviklingen fortsætter.

Henved 130 kræmmere er således klar i KCL, når markedet åbner lørdag kl. 10. De mange boder er fordelt i Freja Arena, den store foyer samt andre af KCL’s lokaler, og de vil være proppet med alskens tilbud og effekter. Der er således mulighed for at erhverve sig spændende ting og sager inden for alt fra lædervarer, sølvtøj, porcelæn og bestik, til kongelige porcelænsfigurer, lamper, legetøj, nipsting, cd’er, dvd’er, diverse tekstilvarer og hvad hjertet ellers kan begære.  

Som en nyhed i år vil der i Sallingsund Salen være et mini-børne-legeland, hvor de mindste kan hygge sig, medens forældrene tager en tur rundt blandt de mange stande.

Og bliver de besøgende sultne eller tørstige efter lang tids søgen efter netop det, de står og mangler, så kan de få stillet såvel sult som tørst i Kræmmer Caféen, der er indrettet i hallen.

Kræmmer- og loppemarkedet åbner begge dage kl. 10.00. Lørdag er der åbent til kl. 17.00 og søndag til kl. 16.00. 


Kategori: Kultur

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 

      Genveje

     
KulturCenter Limfjord | Skyttevej 12, 7800 Skive  | Tlf.: 70 70 14 64 | info@kclimfjord.dk