Nye indlæg

KCL PRESSEMEDDELELSER

100.000 gæster i Cinema3

29-12-2015 22:26

For første gang i Cinema3’s historie har årets besøgstal rundet 100.000

Her ses Cinema3 gæst nr. 100.000 Lars Torp Pedersen og Linda Andersen flankeret af direktør Bent Mølgaard og biografchef Martin Sørensen fra KCL.

Mandag 28. december blev en mærkedag i KCL og i Cinema3. En mærkedag såvel for centret som for et par helt særlige gæster. Da Lars Torp Pedersen og Linda Andersen fra Durup gik ind af døren til KCL mandag kort efter middag var parret uvidende om, at de ville blive gæster nr. 100.000.

Indenfor stod KCL direktør Bent Mølgaard og biografchef Martin Sørensen klar med en flot vingave samt gratis billetter til de heldige gæster.

- Alle i biografbranchen havde på forhånd udråbt 2015 til et rekordår, fortæller Bent Mølgaard, men om vi kunne nå de magiske 100.000 gæster i år, ja det kunne vi naturligvis ikke vide. Men vi kunne allerede i november måned se, at det ville blive meget snert på.

- Vi er naturligvis glade for, at så mange gæster besøger biografen, som heldigvis også hører til blandt de allerbedste, når det drejer sig om teknik og komfort, udtaler biografchef Martin Sørensen og uddyber. To af vore sale er udstyret med det nyeste og mest avancerede lydudstyr Dolby Atmos, og vi har netop fået leveret et helt nyt automatiseret 3D udstyr, så oplevelsen i Cinema3 er helt i top.

Der er dog én ting, som KCL og Cinema3 ikke selv har indflydelse på, og det er filmudbuddet. Her har Cinema3 i 2015 været heldig med en række store trækplastre som blandt andre Jurassic World, Klovn Forever, James Bond filmen Spectre samt den helt aktuelle Star Wars film, der lige nu trækker rigtig mange mennesker i biografen – blandt andre dagens to heldige gæster.

Selv om der også i 2016 er store film på tapetet – bl.a. den danske krimi Flaskepost fra P, baseret på Jussi Adler Olsens succesroman – så forventer KCL et mere normalt biografår.


Kategori: Cinema3

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 

      Genveje

     
KulturCenter Limfjord | Skyttevej 12, 7800 Skive  | Tlf.: 70 70 14 64 | info@kclimfjord.dk