Nye indlæg

KCL PRESSEMEDDELELSER

De Nattergale – på æ juletur

27-11-2015 10:41

Efter De Nattergales succesfulde comeback-show sidste år har de tre sangglade spøgefugle Viggo Sommer, Uffe Rørbæk og Carsten Knudsen besluttet sig for atter at drage landet rundt, hvilket nok engang bringer trioen til Skive og nærmere bestemt til KCL lørdag 5. december.

- Efter en lang pause, var det på tide at genopfriske de mange karakterer som trioen er kendt for. Med sidste års juletur, tog trioen publikum med storm. Derfor var der heller ingen tvivl, da vi fik tilbuddet om ”æ juletur, fortæller Bent Mølgaard, direktør i KCL.

Også trioen mente at sidste års juletur var en succes. 

- Vi genopdagede jo pludseligt hvor sjovt, vi har det, når vi spiller sammen. Og det var også vores opfattelse, at der var indtil flere blandt publikum, der smilede undervejs. Men det kan selvfølgelig være svært at se, når man står med et kæmpe projektørlys i hovedet, beretter trioen.

Det nye show vil i bedste ”De Nattergale-stil” være en skønsom blanding af trioens store og elskede bagkatalog i lidt mere moderne arrangementer samt udvalgte numre fra den populære The Julekalender, der er blevet en fast bestanddel af danskernes jul. Alt dette røres sammen i det store risengrøds dag og garneres med nye gakkede indfald, udfald – og hvem ved måske en mandeloverraskelse. For måske har de gæve jyder en ny sang eller to med til deres fans?

Trioen lover i alt fald, at det bliver ”et vidtløftigt show, der løfter begreberne skrammelmusik og publikums-overbærenhed til helt nye højder”.


Kategori: Kultur

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 

      Genveje

     
KulturCenter Limfjord | Skyttevej 12, 7800 Skive  | Tlf.: 70 70 14 64 | info@kclimfjord.dk