Nye indlæg

KCL PRESSEMEDDELELSER

Årets julefrokost i KCL

27-11-2015 10:37

Nu’r det jul igen, og nu’r det jul igen!

Årets store julefrokost i KulturCenter Limfjord gennemføres i år sted fredag 4. december. Julefestlighederne starter kl. 18.00, hvor den store, lækre julebuffet – naturligvis med alle julens dejlige retter – står klar til en jule-feststemt og sultent publikum.

Når så den værste sult - og tørst - er stillet, går den folkekære multikunstner, sanger, skuespiller og entertainer Jacob Haugaard på scenen. I en lille times tid får gæsterne smagsprøver på Haugaards mangesidige talent, baseret på masser af erfaring fra en livslang karriere. Alle husker sikkert Jacob Haugaard som komiker sammen med Finn Nørbygaard, fra filmene Jydekompagniet og fra de populære Squash reklamer. Men også som musiker, sanger og skuespiller har Haugaard huseret gennem årene. Hans CV indeholder så forskelligartede jobs som sømand, pædagog, murer arbejdsmand, huslærer - og naturligvis ikke mindst som folketingspolitiker.

Resten af aftenen er lagt i hænderne på det populære danseband Kim & Hallo, der spiller op til dans. Publikum kan godt glæde sig til en ”hammerfed” julefrokost i selskab med venner, familie eller kollegaer. 


Kategori: Kultur

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 

      Genveje

     
KulturCenter Limfjord | Skyttevej 12, 7800 Skive  | Tlf.: 70 70 14 64 | info@kclimfjord.dk