Nye indlæg

KCL PRESSEMEDDELELSER

Krebs og Falch melder udsolgt i KCL

26-11-2015 23:04

Samtlige 1.200 billetter til koncerten med Poul Krebs og Michael Falch, der finder sted i KulturCenter Limfjord (KCL) til marts næste år, er nu revet væk. De to populære sangskrivere og troubadurer har forenet kræfterne og samlet deres største hits til en fælles koncert, og de er nu klar til at turnere rundt i de største kulturhuse i landet i starten af det nye år.

- Krebs og Falch spillede en række anmelderroste koncerter i løbet af sommeren, og det bliver fantastisk at opleve koncerten og den helt særlige stemning, når de rykker indendørs i mere intime rammer i Koncertsalen, fortæller direktør i KCL Bent Mølgaard. 

Det kunstneriske samarbejde mellem de to sangskrivere har efterhånden varet i mange år. Senest turnerede de med en akustisk koncert, men denne gang har de valgt at medbringe et fælles band. Denne version af Krebs og Falch kunne blandt andet opleves i Den Fynske Landsby i Odense, hvor koncerten tidligere på året opnåede store roser fra anmelderne.

-Sammen med de mere end 2.000 ellevilde tilskuere i Den Fynske Landsby kan jeg roligt konkludere, at jeg om både 20 og 30 år vil se tilbage på denne koncert, som noget nærmest overjordisk, skriver Simon Staun fra Fyens Stiftstidende i sin anmeldelse af koncerten. 

I løbet af sensommeren har de to musikalske kumpaner, indspillet et nyt album under navnet ”Tomandshånd”, og der vil helt sikkert være sange fra dette album på repertoiret krydret med de mange gamle klassikere.

Koncerten finder sted i Koncertsalen i KulturCenter Limfjord fredag 11. marts 2016.

 


Kategori: Kultur

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 

      Genveje

     
KulturCenter Limfjord | Skyttevej 12, 7800 Skive  | Tlf.: 70 70 14 64 | info@kclimfjord.dk